Velkommen til Nørregade Optik

GRATIS SYNSPRØVE

DU FÅR EN 360 GRADERS SYNSTEST

Alt du skal gøre er at kigge forbi Nørregade 16, 9000 Aalborg

Om berit overvad

Berit Overvad startede som optiker i 1978, hvor hun blev udlært hos Synoptik. Efterfulgt af en selvstændig årrække med Værum Optik, i Bispensgade i Aalborg. Dernæst bød der sig nye udfordringer, som Chef Optiker hos henholdsvis Thiele og CrossEyes.

Berit Overvad har gennem sine 40 års erfaring bragt sig rundt om alle glastyper – og alt fra de hårde kontaktlinser til de blødere samt de mere avancerede med flere styrker i til os der er over 50 år. Lige nu er det sidste nye at vi med kontaktlinser forsøger at minimere udviklingen af nærsynethed ved at give specielle kontaktlinser eller specielle briller.

I alle de tidligere butikker har jeg haft mange forskellige kundesegmenter, som samtidigt givet mig en yderst stor erfaring og derfor føler jeg mig rigtigt godt klædt på til at modtage alle type kunder. Uanset om du er til traditionelle eller det mere specielle så vil jeg til enhver tid sige min professionelle vurdering om dit valg – Det gælder båder stel, glas og kontaktlinser.

Berit Overvad har i forbindelse med sine 40 års erfaring som optiker fulgt alt efteruddannelse, som kan optimere hendes viden så hun altid er med på det sidste nye. 

Om Nørregade optik

Gennem mange årserfaringer som optiker i forskellige stillinger hos forskellige kæder er der blevet erfaret, at der er for lidt fokus på individet. Hvorfor vi hos Nørregade Optik har individet i højsædet samt ligger ekstra vægt på personlig betjening af alle der træder indenfor ind i vores butik.

I Nørregade Optik har vi noget for enhver smag og til enhver pris. Vi har alt fra de dyre designer stel til de mere budgetvenlige stel, uden at gå på kompromis med kvalitet. Af vores optiker vil du få rådgivning og i vil i fællesskab vælge den helt rigtige type glas til det valgte stel. 

Hos Nørregade Optik ved vi at der er stor forskel på mennesker og ligeså stor forskel på den helt rigtige sammensætning af, stel og glas.

Derfor rådgiver vi gerne med vores ekspertise vide omkring styrke, glas type og sammensætning, men det er dig der i sidste ende har det afgørende valg for hvilken vare du tager med hjem. 

Se hele vores udvalg i butikken

Om Nørregade Optik

Nørregade Optik – Berit Overvad
Nørregade 16, 9000 Aalborg
Tlf nr.: +45 41 39 90 00
E-mail: kontakt@noerregadeoptik.dk 

Åbningstider
Mandag: 11.00 – 17.00
Tirsdag: 11.00 – 17.00
Onsdag: 11.00 – 17.00
Torsdag: 11.00 – 17.00
Fredag: 11.00 – 17.00
Lørdag: 11.00 – 15.00
Søndag samt helligedage:
Lukket
Andre åbningstider kan forekomme efter aftale

Vores Mission

Nørregade Optiks mission er: 

“at udbrede begrebet smarte og funktionelle briller til enhver tid.”

Vi tilbyder

  • Briller som er stilbevidste
  • Optimeret synsprøver
  • Kvalitet fra start til slut
  • Et KÆMPE smil til alle
Close Menu